Trance
|
|
4ertjonok |
Дата: Четвер, 11.12.2008, 13:48 | Сообщение # 1 |
У вас
Статус: Офлайн
| Який з підстилів трансу вам подобається найбільше? І чим ви найбільше любите займатися, слухаючи цю музику?
|
|
| |
manadger |
Дата: Четвер, 11.12.2008, 14:12 | Сообщение # 2 |
У вас
| Для мене всі ститі трансу прікольні - як то кажуть: "Транс можна слухати і з пивом і без пива)))" - але тарчу від Vocal Trance деколи слухаю Progressive Trance Ця музика дає позитивний настрій і надихає мене до всього - тому слухаю її під все.... хотя слухаю різну музику.... все залежить від настрою.... і взагалі немає поганої музики... ( - ну крім окремих екземплярів попси)))))
|
|
| |
VictorDacoff |
Дата: Четвер, 11.12.2008, 16:39 | Сообщение # 3 |
У вас
| Оу да!!!!!!!! Транс РулезззззззЗЗ!!! А особливо на великих виступах! Там просто розриває від щастя!!
|
|
| |
manadger |
Дата: Четвер, 11.12.2008, 16:48 | Сообщение # 4 |
У вас
| Quote (VictorDacoff) Оу да!!!!!!!! Транс РулезззззззЗЗ!!! А особливо на великих виступах! Там просто розриває від щастя!! А хто на яких Party бував?
|
|
| |
alien131 |
Дата: Четвер, 11.12.2008, 16:51 | Сообщение # 5 |
У вас
| Quote (manadger) Для мене всі ститі трансу прікольні - як то кажуть: "Транс можна слухати і з пивом і без пива)))" - але тарчу від Vocal Trance деколи слухаю Progressive Trance Vocal Trance - це просто всьо... За пиво респект:)
Клубна музика на www.cluber.at.ua
|
|
| |
VictorDacoff |
Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:02 | Сообщение # 6 |
У вас
| З найбільших то це "GlobalGathering" цього літа...... У минулі вихідні був У Києві......... Чуть не вмер... цілий день мучався бо знав що вечером у МВЦ були Аbove&Вeyond.......так і непопав бо немав з ким піти.......
|
|
| |
manadger |
Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:10 | Сообщение # 7 |
У вас
| О колего я теж був на "GlobalGathering" - це була повна бомба - а на Crem я теж незміг попасти але то через роботу... - мої друзі їздили недавно в Польщу там теж було круто - але я власне хочу поїхати в Прагу на The White Senssation - там саме шоу бомба.... В Європі всетаки роблять краще ніж у нас.... також мав змогу бувати на AfterParty -Трускавець та Drife - Дрогобич... ( середнякова якість але організаторам великий ріспект за вкладену працю!) Зараз в Трускавецький Міленіум часто запрошують "зірок" - так сказать але і то плюс.....
|
|
| |
alien131 |
Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:11 | Сообщение # 8 |
У вас
| Quote (VictorDacoff) З найбільших то це "GlobalGathering" цього літа Як я туди хотів попасти... але як завжди не попав:( Після таких Party наші клуби ... (більше трьох крапок нічого сказати не можу)
|
|
| |
manadger |
Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:15 | Сообщение # 9 |
У вас
| якщо когось цікавить то маю купу фоток з цього фестивалю --- я можна сказати спеціально для цього собі фотокамеру купував!!!!!!!!!
|
|
| |
VictorDacoff |
Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:18 | Сообщение # 10 |
У вас
| Ода! Це було шось!!! А за прагу це кльова ідея! Я б тоже махнув!!! тим більше родина там живе ....The White Senssation моя мрія!!))) Ото тільки там відірвусь і можна на Ібіцу валити!!))))))))))
|
|
| |
manadger |
Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:19 | Сообщение # 11 |
У вас
| http://unian.net/ukr/news/news-289020.html - глянь сюда - з такою ціною шанси збільшуються!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
manadger |
Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:22 | Сообщение # 12 |
У вас
| доречі якщо буде організовуватись поїздка на White Senssation - я дам знати - бо Львівські то роблять організовано ... орендують маршруточку....
|
|
| |
VictorDacoff |
Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:27 | Сообщение # 13 |
У вас
| Ніфіга собі!!)))) То часом не кукурузники літають!!!))) Якщо так то шанси летять вверх як підстрілені...!!! ото написав да  Додано (11.12.2008, 17:27) --------------------------------------------- Ти знаєш набагато веселіше своїм ходом!)) ну типу непокладатись на когось а самому вирішувати всі запитання та проблеми...! Зато потім просто крила виростають від щастя!! 
|
|
| |
alien131 |
Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:29 | Сообщение # 14 |
У вас
| Quote (manadger) http://unian.net/ukr/news/news-289020.html - глянь сюда - з такою ціною шанси збільшуються!!!!!!!!!!!! Я за маршрутку з Львова до Стрия плачу 13 грн Цікаво їх на довго стане!!!
|
|
| |
manadger |
Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 10:05 | Сообщение # 15 |
У вас
| Це система - ловкост - вони викупляють місця які лишаються вільні - просто в Європі квитки бронюють на перед... а не так як в нас маршрутки по повній загрузці!
|
|
| |