Клубна музика на www.cluber.at.ua

Головна | Форум | Зворотній зв'язок | Вихід Як скачати !? RSS  
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Модератор форуму: manadger, 4ertjonok, alien131  
Trance
4ertjonok Дата: Четвер, 11.12.2008, 13:48 | Сообщение # 1

У вас
Статус: Офлайн
Який з підстилів трансу вам подобається найбільше?

І чим ви найбільше любите займатися, слухаючи цю музику?

manadger Дата: Четвер, 11.12.2008, 14:12 | Сообщение # 2

У вас
Для мене всі ститі трансу прікольні - як то кажуть: "Транс можна слухати і з пивом і без пива)))" - але тарчу від Vocal Trance деколи слухаю Progressive Trance music music music
Ця музика дає позитивний настрій і надихає мене до всього - тому слухаю її під все.... хотя слухаю різну музику.... все залежить від настрою.... і взагалі немає поганої музики... ( biggrin - ну крім окремих екземплярів попси)))))
VictorDacoff Дата: Четвер, 11.12.2008, 16:39 | Сообщение # 3

У вас
Оу да!!!!!!!! Транс РулезззззззЗЗ!!! А особливо на великих виступах! Там просто розриває від щастя!! biggrin biggrin biggrin
manadger Дата: Четвер, 11.12.2008, 16:48 | Сообщение # 4

У вас
Quote (VictorDacoff)
Оу да!!!!!!!! Транс РулезззззззЗЗ!!! А особливо на великих виступах! Там просто розриває від щастя!!

А хто на яких Party бував?
alien131 Дата: Четвер, 11.12.2008, 16:51 | Сообщение # 5

У вас
Quote (manadger)
Для мене всі ститі трансу прікольні - як то кажуть: "Транс можна слухати і з пивом і без пива)))" - але тарчу від Vocal Trance деколи слухаю Progressive Trance

Vocal Trance - це просто всьо... cool
За пиво респект:)

VictorDacoff Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:02 | Сообщение # 6

У вас
З найбільших то це "GlobalGathering" цього літа...... У минулі вихідні був У Києві......... Чуть не вмер... цілий день мучався бо знав що вечером у МВЦ були Аbove&Вeyond.......так і непопав бо немав з ким піти....... sad sad wacko wink
manadger Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:10 | Сообщение # 7

У вас
О колего я теж був на "GlobalGathering" - це була повна бомба - а на Crem я теж незміг попасти але то через роботу... - мої друзі їздили недавно в Польщу там теж було круто - але я власне хочу поїхати в Прагу на The White Senssation - там саме шоу бомба....
В Європі всетаки роблять краще ніж у нас....
також мав змогу бувати на AfterParty -Трускавець та Drife - Дрогобич... ( середнякова якість але організаторам великий ріспект за вкладену працю!)
Зараз в Трускавецький Міленіум часто запрошують "зірок" - так сказать biggrin але і то плюс.....
alien131 Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:11 | Сообщение # 8

У вас
Quote (VictorDacoff)
З найбільших то це "GlobalGathering" цього літа

Як я туди хотів попасти... але як завжди не попав:(

Після таких Party наші клуби ... (більше трьох крапок нічого сказати не можу)

manadger Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:15 | Сообщение # 9

У вас
якщо когось цікавить то маю купу фоток з цього фестивалю --- я можна сказати спеціально для цього собі фотокамеру купував!!!!!!!!! king
VictorDacoff Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:18 | Сообщение # 10

У вас
Ода! Це було шось!!! А за прагу це кльова ідея! Я б тоже махнув!!! тим більше родина там живе happy ....The White Senssation моя мрія!!))) Ото тільки там відірвусь і можна на Ібіцу валити!!))))))))))
manadger Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:19 | Сообщение # 11

У вас
http://unian.net/ukr/news/news-289020.html - глянь сюда - з такою ціною шанси збільшуються!!!!!!!!!!!!
manadger Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:22 | Сообщение # 12

У вас
доречі якщо буде організовуватись поїздка на White Senssation - я дам знати - бо Львівські то роблять організовано ... орендують маршруточку....
VictorDacoff Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:27 | Сообщение # 13

У вас
Ніфіга собі!!)))) То часом не кукурузники літають!!!))) Якщо так то шанси летять вверх як підстрілені...!!! biggrin biggrin biggrin ото написав да blahblah

Додано (11.12.2008, 17:27)
---------------------------------------------
Ти знаєш набагато веселіше своїм ходом!)) ну типу непокладатись на когось а самому вирішувати всі запитання та проблеми...! Зато потім просто крила виростають від щастя!! devil angel

alien131 Дата: Четвер, 11.12.2008, 17:29 | Сообщение # 14

У вас
Quote (manadger)
http://unian.net/ukr/news/news-289020.html - глянь сюда - з такою ціною шанси збільшуються!!!!!!!!!!!!

Я за маршрутку з Львова до Стрия плачу 13 грн smile

Цікаво їх на довго стане!!!

manadger Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 10:05 | Сообщение # 15

У вас
Це система - ловкост - вони викупляють місця які лишаються вільні - просто в Європі квитки бронюють на перед... а не так як в нас маршрутки по повній загрузці! biggrin
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Музичний редактор 4ertjonok. Веб дизайнер alien131
Музика на сайті cluber.at.ua представлена тільки для ознайомлення. Дотримуйтесь авторських прав.

© 2025 Клубна музика на cluber.at.ua

Львівський каталог сайтів Rambler's Top100